Internet installatie van een provider

Je hebt een internet installatie van een provider. Ze hebben het pakket opgestuurd en alles aangesloten.

Maar:
1) vanaf je ISRA-punt (waar de kpn-aansluiting het pand binnenkomt) zit nog een oude grijze kabel welke alleen geschikt is voor telefonie of ADSL.

2) om een snelle verbinding te garanderen zou je deze kabel moeten vervangen! Deze kabel is namelijk ongeschikt voor de huidige snelle (VVDSL, tot 115 mb download en 77mb upload) internet verbinding.

3) WiFi signaal verbreekt of is heel zwak?

Problemen met je WiFi is hinderlijk!

Snelheid van de WiFi (draadloze verbinding in huis) ligt vaak aan de bekabeling in de woning of de plaats van de modem. Of de constructie van de woning. Het kan ook zijn dat je een extra apparaat moet hebben dat het signaal ook op de huidige onbereikbare plaatsen kan bezorgen!

Ook kan de huidige apparatuur zorgen voor onderbreking van het signaal wat voor demping of fluctuatie zorgt voor het te transporteren internet-signaal.

Indien de klachten blijven en je geen oplossing ziet voor het “trage” signaal maak dan gerust een afspraak. Het is het waard om daar even goed naar te laten kijken.

4) kijk je ook tv over internet?
Gebruik je nog de DEVOLO? Dat zijn die witte kastjes om via het elektriciteitsnet het tv signaal naar de setopbox te sturen. Door de oude coaxiale kabel te verwijderen (wat bij hoge uitzondering niet lukt) kun je in bijna alle gevallen storingen (stilstaand beeld, problemen met opnemen etc) voorkomen.

5) is alles al bekabeld aangesloten en komen eerdergenoemde storingen ook of nog steeds voor dan is het zaak om goed te kijken naar wat en hoe je alles is aangesloten op het elektriciteitsnet thuis.

6) storingen of installatie van pin installaties wil je eigenlijk de dag ervoor al verholpen hebben. Nu gaat dat niet natuurlijk maar we kunnen wel op voorhand kijken of alles netjes zit aangesloten en op een rustig moment preventief de kabels vernieuwen. En ook hier oude bekabeling loskoppelen en eventueel verwijderen.

Bij grotere bedrijven kunnen we het ISRA punt controleren om te zien of er geen ongebruikte verbindingen zitten waar je wel nog voor betaalt! Dat kan al snel honderden euro’s schelen.

Werk je nog met ISDN? Ook hier kunnen we assisteren. Gebruik je nog telefoonlijnen voor het alarm? Ook hierbij kunnen we helpen.

Voor bedrijven en particulieren!

7) ook kan gelijk de spaghetti achter de tv en meterkast opgeknapt worden. Oude kabels verwijderen op beide plaatsen en alles weer overzichtelijk maken.

Landelijk staat er een team van monteurs klaar die hun expertise bij diverse providers verdiend hebben en oa voor KPN en TELE2 en XS4all en TELFORT en Vodafone installatie en storingen hebben gedaan.

Avonduren en in het weekend. Er is altijd een monteur in de buurt!

Dit geldt voor ALLE providers die via de telefoonkabel (ISRA) binnenkomen: KPN Telfort XS4AL TELE2 Vodaphone etc.

Heb je buren of vrienden of familie in de buurt en kunnen we op dezelfde dag ook bij hen aan het werk dan maken we een mooie prijs! (vanaf vier adressen)

Zowel zakelijk als consumenten.

Ook zit bij zakelijke klanten de meterkast vaak vol met oude bekabeling en gebruikte materialen (oude ISDN- of telefoon-installaties) die eigenlijk vakkundig opgeruimd en of verwijderd moeten worden.

 

Neem vandaag nog contact op en we lossen het op!